Khamis, 21 Julai 2011

Polis tak keras pun..tapi rakyat ada yang mati!

Ketika seluruh dunia kutuk keganasan kerajaan Malaysia dan cara bertindak polis Malaysia dalam mengawal himpunan aman Bersih 2.0 9 Julai lalu tiba-tiba berita yang tak mengejutkan pun keluar 9 Julai:Video 'layanan baik' polis ditayangkan dan juga Bersih 2.0:Polis nafi semua tohmahan kecuali kes Hospital Tung Shin .

Woit! hang pa dah terajang, sepak, tendang, rakyat sampai sesak nafas lepas tu hang pa kata hang pa tak buat pun! Banyak cantik punya cakap sapa mau percaya? Hanya Umno tua kutuk saja percaya apa yang pihak berkuasa cakap.Nafi sapa pun boleh nafi tapi seluruh dunia dah tengok cara polis Malaysia layan rakyat yang tak bersenjata pada 9 Julai lalu.

Nak goreng sapa ni? Nak tutup bangkai gajah dengan tudung saji boleh ka?Baikkk..polis mana ada mau ngaku kata depa silap..bodoh sangat la kalau polis kata depa buat silap.Hanya yang kena lepuk , kena sepak , kena terajang saja tau kata polis Malaysia layan depa lagi teruk daripada pendatang haram.Kalau takat polis maki hamun tu besa sangat dah...

Pihak polis tak payahlah nak tukar tajuk dengan buat apa video sekalipun untuk elak kata depa ganas.Cerita-cerita bodoh dan lawak gila ini hanya dipercayai puak Umno totok yang otak berkarat saja.

Yang jahat hanya rakyat ..dan rakyat kalau kena sepak, kena terajang dengan polis sampai tak boleh bangun malah kalau mati sekali pun hanya berlakon saja..yang baik hanya polis dan Umno -Bn yang Thaghut kepada Allah SWT.

1 ulasan:

  1. Cheewaah... Misai kasi spin lagi.. Sejak bila org Pas mula jadi auta?? Sejak berkawan dgn Mat Juboq la....

    BalasPadam