Isnin, 18 Julai 2011

KIMMA kaki bodek , Perkasa hanya umpama taik kerbau jatuh!

Apa anda rasa bila pertubuhan bukan Melayu , KIMMA (Kongres India Muslim Malaysia) buat kempen kutip tandatangan sokong gagasan 1Malaysia?Kimma ni hanya pandai membodek saja dan kononnya perjuangkan Melayu..ha ha ha pada hal bukan Melayu pon! Tahniah KIMMA tahniah.Presiden KIMMA pon dah dapat jadi senator.Lepas ni dapatla pula jadi menteri!Bodek lagi jangan tak bodek.Banyak bodek banyak dapat untung.Presiden KIMMA Syed Ibrahim Syed Kadir juga kata “Kami juga akan memastikan sebarang usaha untuk menjatuhkan kerajaan melalui demonstrasi jalanan ataupun revolusi akan ditentang habis-habisan,” ujarnya.Baca semua di sini.Wow ! hebat hang kalahkan Pemuda Umno ha ha.

Perkasa pula yang dikatakan hebat daripada Pemuda Umno yang senyap seminggu selepas Bersih 2.0 kini mula bersuara kembali selepas bertempik dengan bangganya akan hadir demo pada 9 julai dengan belasan ribu orang tapi hanya hadir dengan 20 orang sambil lepak-lepak kat kedai kopi! Ha ha inilah yang dikatakan cakap berdegar-degar macam taik kerbau jatuh, macam anjing salak bukit..bukit tak runtuh hanya yang menyalak saja suara makin parau..hilang suara.Perkasa mahu lucutkan kerakyatan Ambiga Pengerusi Bersih 2.0.

Perkasa yang ugut orang Cina sebelum demo Bersih jangan keluar demo dan suruh simpan stok makanan banyak -banyak kini tak ada kerja lain terus menerus menjual ubat minyak angin supaya orang Melayu yang tak tau apa terpedaya dengan tipu helah si penjual ubat minyak angin ini.Awas orang Melayu jangan tersalah beli silap haribulan badan kena penyakit gatal!

Agenda Perkasa ini akan menambah bencinya orang bukan Melayu kepada BN.Tahniah Perkasa! Time nak mengundi suruh orang bukan Melayu pangkah BN tapi bila tak ada pilihanraya nak hambat balik negeri!

Baca apa blog Umno Reform2 (Klik) komen mengenai Bilik Gerakan Ikhlas yang dianggotai kebanyakkan India Muslim di jalan Masjid India yang sediakan khidmat guaman percuma kepada para peniaga di Jalan Masjid India yang dikatakan rugi puluhan ribu ringgit kerana demo Bersih 2.0.Antara lain blog Umno REFORM 2 tulis;

"masih ingat lagi BERSIH 1. Pemuda UMNO Wilayah Persekutuan ( kalau tidak silap saya) hadir menjanjikan satu tindakan akan diambil ke atas Jawatankuasa BERSIH 1.0, sampai sekarang senyap aje..."

Image
IKHLAS ke tak ikhlas

Tiada ulasan:

Catat Ulasan