Jumaat, 15 Julai 2011

Malu wooo cakap bohong!


Doktor :Kami beri banyak bukti jika dicabar-M'kini

Para doktor yang menyaksikan tindakan pihak polis di Hospital Tung Shin, bersedia untuk memberi bukti lanjut jika kenyataan yang dikeluarkan semalam disangkal oleh kerajaan. Bagaimanapun, mereka tidak akan mendedahkan maklumat lanjut mengenai kejadian tersebut sehinggalah kenyataan mereka dicabar oleh pihak berkuasa, kata jurucakap mereka, Dr Sheikh Johari Bux hari ini.

"Jika itu (penafian) timbul, kita akan berbincang sebagai satu kumpulan dan mengambil langkah-langkah yang diperlukan," kata Dr Sheikh Johari, seorang perunding obstetrik dan sakit puan. "Jika tidak, kita akan biarkannya setakat itu," katanya, sambil menambah bahawa mereka hanya akan memberi respons pada "masa yang sesuai" dan di hadapan peguam. Sheikh Johari berkata maklumat yang mereka ada bukanlah sesuatu yang "rahsia". Ia juga bukan niat mereka untuk melawan sesiapa, "apa yang kami mahu ialah hanya bercakap benar," tambahnya. "Apa yang kita minta ialah mereka yang di atas supaya telus." Kenyataan doktor berkenaan, yang dikeluarkan malam tadi dan ditandatangani oleh 11 pegawai kanan perubatan, mengutuk pihak berkuasa kerana bertindak ke atas peserta perhimpunan BERSIH 2.0 dalam perkarangan hospital tersebut Sabtu lalu.

Perbuatan itu melanggar pengiktirafan universal hospital sebagai tempat perlindungan. Ia adalah kenyataan pertama yang dibuat oleh pegawai perubatan berikutan penafian pihak polis dan Menteri Kesihatan, Datuk Liow Tiong Lai bahawa polis menembak gas pemedih mata dan meriam air ke dalam perkarangan hospital itu pada 9 Julai. Selain Sheikh Johari, doktor-doktor lain yang menandatangani kenyataan itu adalah Dr Musa Nordin, Dr Ng Kwee Boon, Dr Ng Swee Choon, Dr Ronald Mcoy, Dr David Quek, Dr Mary Cardozo, Dr Farouk Musa, Dr Mazeni Alwi, Dr Pixie Low dan Dr Steve Wong.-M'kini

Kerajaan BN nafi kata tembak gas pemedih mata ke hospital.Nafi semua boleh nafi tapi saya sendiri dua kali selamatkan diri dalam Hospital Tung Shin tu.Memang polis tak tembak gas pemedih mata dalam hospital tapi gas pemedih mata ditembak di perkarangan hospital!

Dua gambar di atas ialah para demonstran yang selamatkan diri dalam hospital Tung Shin selepas ditembak gas pemedih mata dan dikejar pihak polis.Mereka bukan pesakit hospital tersebut.(Gambar daripada camera hp saya)Klik gambar untuk besarkan.Pada mulanya semua para demonstran berada di luar perkarangan hospital tapi bila pihak polis tembak gas pemedih mata semua yang berada di luar lari masuk dalam hospital Tung Shin.Helikopter pula berlegar-legar di sekitar hospital tersebut.

Yahudi laknat bom hospital di Gaza polis kita baru lepaskan gas pemedih mata diperkarangan hospital.Ha Ha jangan cakap bohong malu woooo!

Gambar bawah daripada blog tukar tiub.Baca di sini.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhv_di7D6PhjfF6_2G19I0s2XOkhcfGT1RM4XnrJm9-3RNQ9GLGbF0jgoDUCDlZZwG9CRCx9Uu_jSO3rpBLbn3wDjVm0ATof_GGxttty_PRFUPjDWH4OJzyWsR9ggWihbFGjlo_Dd6jFz4/s1600/RATU+QUUEN.jpg

4 ulasan:

 1. Queen kan ratu dajjal...can you see it?

  BalasPadam
 2. Misai...Misai....pencinta AB tak sebuta hang ngan Mat Sabu...

  BalasPadam
 3. http://www.bornrich.com/entry/most-expensive-diamond-rings/

  BalasPadam
 4. Alahai Najib.....rasakan...ingat pi luar negara boleh relax....tapi tak disangka dikejar kuning

  BalasPadam