Jumaat, 24 Jun 2011

Tua bangka rasa seronok jadi dalang video lucah

Trio Datuk T mengaku di mahkamah kata depalah yang jadi juara sebar video lucah dan dikenakan denda RM5,500. Duit denda sebanyak tu bagi mereka sikit pun tak jadi hal hanya sentak daripada poket atas ja untuk bayar denda.

Apa yang jadi persoalan mereka bertiga begitu seronok untuk hadir di mahkamah nak mengaku kata depalah kepala juara sebar video lucah.Pengakuan mereka tak mengejutkan kerana dua tiga hari selepas tayang video lucah Datuk T ni dah ngaku di luar mahkamah kata depa yang buat kerja tayang video lucah.Malah seorang daripada Datuk T tu kata dia pun ada dalam video tu.Cuma mereka lambat didakwa yang dipertikaikan.Curi seluar dalam pun tak sampai 3 hari dah didakwa di mahkamah!

Siapa pelakon video tu yang cuba diketengahkan Datuk T tu sebenarnya.Polis dah kata depa dah kenal pasti pelakon video tu tapi hingga kini tak umum lagi.Polis pulak kata hari tu, "jangan cabar kami untuk dedahkan pelakon video tu."

Yang pasti dalang video lucah rasa seronok tambah-tambah kerja tayang video lucah tu dapat sokongan Perkosa di luar mahkamah.Buat kerja kotor dan lucah pun hang pa sokong tapi bila Utusan Meloya hina hukum Islam hang pa tak lawan.Nak bunuh dan ugut Cina pun kerja hang pa jugak supaya tak turun demo Bersih 2.0

Trio Datuk T (dari kiri) Shuib Lazim, Abdul Rahim dan Shazryl Eskay selepas dijatuhi hukuman oleh Mahkamah Majistret Kuala Lumpur pagi tadi. — Foto oleh Choo Choy May Trio Datuk T (dari kiri) Shuib Lazim, Abdul Rahim dan Shazryl Eskay selepas dijatuhi hukuman oleh Mahkamah Majistret Kuala Lumpur pagi tadi-Gambar M'insider.Gambar bawah daripada M'kini.

Puak-puak ni tak rasa malu ka kat anak bini jadi penyokong blue film?Yang tua bangka tu dah ada cucu dan cicit tapi siap angkat tangan lagi ..ok...ok..

1 ulasan:

  1. Puak-puak ni tak rasa malu ka kat anak bini jadi penyokong PELAKUN blue film?

    Kemaruk piang sungguh.

    BalasPadam