Sabtu, 13 April 2013

Video seks: Cikgu Pa kata "tak jadi kudis gatal pun"


Mustafa dakwa Umno terdesak, sanggup guna taktik kotor untuk jatuhkannya

Setiausaha Agung PAS Datuk Mustafa Ali mendakwa Umno sudah terdesak sehingga sanggup melemparkan pelbagai fitnah untuk menjatuhkan beliau dari arena politik tanah air. 
Ketika berucap pada satu majlis di markas PAS Kampung Molek di sini malam tadi, beliau berkata Umno bertanggungjawab terhadap fitnah melalui media.  
“Ini adalah kebiasaan Umno, mereka sanggup guna taktik kotor dengan menyebarkan fitnah... saya adalah mangsa terbaharu fitnah Umno,” katanya.
Mustafa  berkata beliau menyerahkan kepada dua peguamnya, iaitu Asmuni Awi dan Hanifah Maidin, untuk membawa isu itu ke muka pengadilan. 
Beliau turut menafikan telah meletak jawatan selepas isu penyebaran gambar dan DVD lucah yang dikaitkan dengan dirinya. 
“Saya malas layan kat media ini sebab pelawok (penipu), ada pula antara blog yang kata bahawa saya letak jawatan sebagai Setiausaha Agung kerana isu video ini.
“Saya hidup lagi ni, (masih) Setiausaha Agung PAS lagi. Tidak jadi kudis gatal pun dengan perkara itu. Saya dah faham surat khabar,” katanya.
Dalam pada itu, Mustafa cuba mengelak daripada berdepan pihak media selepas majlis selesai, sebaliknya berkata “sudah-sudah saya dah beritahu, saya tak nak cakap apa-apa, saya dah serah kepada peguam, itu saja dan tidak berbaloi kalau saya bagi komen.”
Selepas itu, Mustafa masuk ke dalam kenderaannya dan beredar. — Bernama

Sementara itu dalam ceramah Pakatan Harapan Rakyat di seksyen 16 Shah Alam malam tadi Ng Swee Lim (Sekinchan) ulas isu video seks tersebut kata,,"Dada ke atas Mustafa Ali,perut Najib,bawah Soi Lek...tak malu laa asyik fitnah orang ja.."

Bagi saya senang ja mana-mana pemimpin yang buat taik elokla terjun dalam lubang jamban.Manusia tak terlepas daripada salah dan silap.Berani kerana benar takut kerana salah.

Nak lawan dengan Umno kena berani jangan jadi penakut dan hangat-hangat taik ayam.Bak kata orang biaq rebah terguling tapi misai tak kena tanah.Bujur lalu melintang patah.Tapi dok tengah syok perang kalau pemimpin buat taik rasa macam misai pun hilang!

Mustafa:I am not the man in sex video-Free Malaysia Today

Tiada ulasan:

Catat Ulasan