Rabu, 21 April 2010

Umno kata PKR pengkhianat Melayu tapi calonnya ialah Zaid

Umno yang berkempen di Hulu Selangor mainkan isu bahawa Parti Keadilan Rakyat pengkhianat Melayu jadi boneka Dap, malah Pas pun dianggap kuda tunggangan Dap tapi di Hulu Selangor siapakah calon BN di Hulu Selangor? Adakah calon BN muka Melayu?

Pengundi Melayu mesti sedar mainan kotor Umno untuk menipu pengundi Melayu di Hulu Selangor. Bubuhlah nama calon BN itu nama 'Satu Malaysia ' sekali pun untuk ambik hati orang Melayu Umno yang kecewa kerana calon Umno tak dipilih untuk bertanding namun hakikatnya Umno telah lukakan hati dan perasaan bangsa sendiri di Hulu Selangor. Ya, katalah apa pun kepada PKR tapi calonnya adalah orang Melayu yang seagama dengan pengundi Melayu di Hulu Selangor. Siapa sebenarnya pengkhianat Melayu di Hulu Selangor kalau bukan Umno!

Siapa pulak pengkhianat agama kalau bukan Umno yang bersekongkol dengan agen Yahudi di Malaysia? Siapa pulak yang jadi talibarut As dan Yahudi kalau bukan kerajaan Umno-Bn yang sanggup stoooopkan bekalan gasolin (minyak petroleum bertapis) ke Iran yang juga negara Islam demi takutkan Amerika Syarikat.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan