Rabu, 7 April 2010

MCA meluat perangai Umno !

Dalam laporan Malaysiakini Konvensyen BN, wakil MCA bertindak keluar dewan melaporkan;

Usaha Barisan Nasional untuk merampas Selangor dari Pakatan Rakyat dengan agenda konvensyennya di Shah Alam, hari ini menerima tamparan apabila 15 perwakilan MCA Kapar bertindak meninggalkan majlis itu.

Ketua MCA Kapar, Datuk Song Kee Chai yang dihubungi melalui telefon berkata antara punca tidak puas hati mereka ialah kerana MCA dianak-tirikan pada konvensyen berkenaan.Antaranya hanya lagu BN dan Umno dinyanyikan sedangkan lagu parti komponen lain tidak diendahkan.

“Konvesyen itu dianjurkan oleh BN, jadi menyanyikan laguUmno tidak mencerminkan semangat BN dan juga 1Malaysia,” kata Song lagi.Baca lanjut klik di atas.

Kalau adik beradik Umno dan sepupu sepapatnya pun dah meluat dengan perangai assobiyyah Umno kita nak sokong Umno buat apa lagi?Pembohongan demi pembohongan dan menafikan pembabitan syarikat pro Israel dalam projek 1Malaysia dan meresapnya pengaruh perisik Yahudi dalam PDRM secara semberono dan lawak menghilangkan kepercayaan rakyat kepada Umno-Bn.

Umno hanya berubah untuk bolot kekayaan negara untuk suku sakatnya.Umno hanya bimbangkan kesusahan kroni-kroninya untuk cari makan di Selangor bukan bimbangkan keselamatan negara yang digadai kepada musuh negara dan musuh umat Islam keseluruhannya.

Pengundi yang bijak akan menyekat kemaraan Umno-Bn di Hulu Selangor.Pengundi yang bijak berfikir betapa mudahnya keselamatan negara dibolosi agen Israel akan mengajar Umno bahawa rakyat bawahan tidak se pekak dan setuli Umno yang tidak mahu mendengar jeritan rakyat yang sayang negara ini supaya tidak digadai dengan harga yang murah.

Baca juga;
MCA boikot konvensyen BN Selangor-Suara-keadilan
Parlimen harus kutuk keganasan Israel-Harakahdaily

Tiada ulasan:

Catat Ulasan