Isnin, 18 Jun 2012

Adakah Nasa akan beralih angin dalam pru 13 akan datang?

AHLI Lembaga Pengarah Ketua Komuniti Perhubungan Antarabangsa Palestine/Lebonan, Dr Moh'd Akram Al-Adlouni (kiri), membuat kunjungan hormat ke pejabat Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin. Turut sama Pengerusi Ali Lembaga Pengarah Yayasan Al Quds Malaysia, Nasharudin Mat Isa (kanan), pagi ini. - Foto Hasriyasyah Sabudin-Berita Harian Online


Sibuk betul sekarang ni Nasa dengan aktiviti Ngo daripada politik.Nasa ialah ahli parlimen Pas bagi kawasan Bachok, Ajk Pas Pusat dan ahli majlis syura Pas Pusat.Saya tak tahu samaada Nasa hadir atau tidak program besar Pas Hijau ke Putrajaya di Stadium Darul Aman beberapa minggu yang lalu.Tapi yang pasti Nasa dah jijak kaki ke Putrajaya kalahkan TGNA,TGHA dan Tim Pres   Pas haha.


Jenguk-jenguk la sama dengan program Pas takkan nak kira dengan ngo ja..pru 13 dah dekat.Adakah Nasa akan beralih angin dalam pru 13 akan datang?Hanya masa dan ketika saja menentukannya.


Senyum meleret nampak Muhyiddin Yassin haha.Kalau Timbalan Presiden Pas Haji Muhammad Sabu tarik bekas menteri Umno Datuk Kadir Sheikh Fadzir keluar Umno adakah Muhyiddin Yaasin akan tarik Nasa untuk keluar Pas?Adakah Nasa nak tarik Muhyiddin masuk Pas atau Nasa pulak akan terjun dalam lubuk Umno?Ini politik sheikh macam-macam boleh jadi.Bukan kira cakap bahasa ana anta semua kira ok! Yang bercakap ana anta liat nak bayar hutang pun banyak sheikh.Ini pengalaman bukan fitnah.


Duduk dalam ngo lagi untung sheikh banyak duit masyuuuuk.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan