Sabtu, 18 Mei 2013

Kalau ceramah tak laku jangan la buat cerita karut!

Kata pejuang kenapa takut mati.Bukankah kalau berani sampaikan kebenaran tak takut mati?Mati yang mulia bukankah mati syahid?Betulka ada orang nak bunuh?Buat la repot polis.

Aku tak dengar pulak ustaz Azhar Idrus diancam untuk dibunuh.Beliau juga adalah pendakwah paling popular ketika ini jadi icon anak muda.

Kalau ceramah tak laku jangan la buat cerita karut.Macam orang takut hantu la pulak buah nyoq timpa bumbung rumah waktu malam  pun kata hantu nak terkam.Baca di sini.

5 ulasan:

 1. ustz macam ni lebih baik tiada drp ada. ada pun buat menyemak aje

  BalasPadam
 2. ini macai angkat najis cari makan .jenis makan duit haram takan tak faham faham lagi .tipu orang orang tua.Kami diperak ni semua orang dah tau tunggu hal mamat ni.Kami tunggu dia kena lakhanatullah aje sama dengan Jawa bagan datok tu.Kami tiap tiao hari doa bala pada mereka ni yang suka menginaya orang

  BalasPadam
 3. UAI tu pro pas...mana la ada org umno nak ugut bunuh...org taksub pembangkang je sanggup berdemo sana sini ugut org ni bro...selangor kalah pru 12 13 xde umno nak demo pun.

  BalasPadam
  Balasan
  1. UMNO ni dia demo tak kira masa! Bukan terhad masa lepas kalah je! Takda isu atau masalah pun UMNO boleh demo dan menghasut orang suruh demo! Contoh terbaik, UMNO hasut ibu tunggul dan janda di Selangor tentang manifesto! Last2 mahkamah kata manifesto bukan aku janji dan tuntutan oleh ibu tunggul tu adalah tuntutan kosong yang berasal dari puak UMNO yang bangang!

   Padam
 4. umno kalau buat demo pun cuma 10 org datang. kalau nak ramai kena bagi upah

  BalasPadam