Khamis, 7 Mac 2013

Sabah Goyang BN Melayang8 Mac 2013 genaplah sudah 5 tahun sepatutnya dah diumum tarikh pru 13 tapi apakan daya PM kita begitu pengecut nak umum tarikh pru 13.Najib tak berani ikut contoh PM Australia yang umumkan pilihanraya di negara itu akan diadakan Ogos 2013.

Najib ke Lahad Datu ,Sabah meminta ikrar janji orang Sulu yang jadi warganegara supaya terus menyokong BN dalam pru 13.Semua serba tak kena serba tak menjadi takut-takut kalau buat pilihanraya sekarang mereka membalas dendam dengan tolak Umno-BN di Sabah.Sabah Goyang Bn Melayang!Dihimpunkan orang Sulu dimasukkan dalam media Umno bahawa mereka bertaat setia dan berikrar sokong BN.Boleh percayaka?

Nasi sudah jadi bubur!Media Umno begitu takut apabila Anwar Ibrahim menyanyi lagu di atas.Nak jadi hero Lahad Datu tapi tarikh pru 13 takut nak umum.Alasannya mudah negara kita dilanda bencana.

Projek senjata makan tuan

1 ulasan:

  1. jual ic tak salah Berjuta juta juta ic jual tak salah.Mana punya undang undang.Pergi mampos daah NAJIB.Orang sudah tahu tak mahu lagi hor0AT SAMA BN

    BalasPadam