Sabtu, 13 Mei 2017

Dah anggap PKR pengkhianat Islam kenapa tak letak jawatan exco?

Antara punca Pas putus hubungan dengan PKR mengikut Majlis Syura Pas ialah PKR didakwa menentang agenda Islam yang dibawa Pas.

Alasan itu sudah cukup buat Pas keluar daripada kerajaan negeri Selangor. Bagaimana mungkin Pas masih duduk dalam kerajaan negeri Selangor yang diketuai PKR yang dianggap menentang Islam?

Sanggup Pas tidak mahu letak jawatan exco yang berketuakan parti 'pengkhianat' hanya kerana demi pangkat ,gaji dan elaun exco?

2 ulasan:


 1. Allah dah terang2 bagi tau melalui makhluk'NYA iaitu "banjir-BALAK" t.hari bhw agenda majlis-SYORRUU @ olarmak2 PAS adalah palsu dan DUSTA yg berlawanan dgn semangat ROH nabi2 & ROH makhluk2 sekelian alam..

  Sekali lg Allah utus makhluk'NYA yg bernama RIBUT sbg BALA' betul2 "tepat" menghempap keMUKA mrk yg terang2 menipu-KELIRU trhdp umat dgn RUU-hudud PALSU sbg amaran bhw mrklah sejahat2 musuh kpd nabi2 yg sggup "berDUSTA" demi kpntingan diri!

  Adakah petir banjir & RIBUT itu 'buta' trhdp ONAR jahat mrk yg terang2 telah pon PONTENG uturn khianat FITNAH serta sdondon menCURI... adakah olarmak2 tu ingat petir banjir & RIBUT itu dpt mrk tipu sprt walauns2 yg OTAK mrk di lutot & siku?

  Adakah menCURI 90juta itu "RIBUT" tak tahu?
  Dah CURI 90juta ada "NIAT" busuk lg nak tipu dgn RUU-hudud palsu!!

  Tunggulah BALA' demi BALA' siap sedia menunggu mu..

  BalasPadam
  Balasan

  1. Makhluk2NYA sprt petir banjir serta ribut lebih tahu bukan shj 90juta yg telah disonglap @ dicuri oleh lobai2 yg jd olaorrmak itu bahkan lebih jauh drp jumlah itu

   Padam