Jumaat, 5 Mei 2017

Walaun Pas kena wala' lah...

Sewaktu Presiden Pas Haji Abdul Hadi bersama menteri Umno Ahmad Shabery Chik di Marang Haji Hadi kata;

“Terima kasih kerana beri peluang untuk saya sama-sama menyertai program ini yang sangat bermakna untuk semua, untuk orang politik, dapat kembali semula kepada politik matang.
“Kerjasama hari ini (PAS dan Umno) adalah politik matang, politik yang tidak berkelahi, politik kepentingan bersama. Politik boleh berbeza pendapat tapi untuk apa sahaja isu kepentingan rakyat, kita mesti bersama,” katanya.-Free Malaysia Today

Nampak dak tiada selindung-lindung lagi kehendak Pas nak kerjasama dengan Umno dalam politik. Hanya walaun dalam kampung saja tak reti cara fikir Haji Abdul Hadi Awang yang nak sangat bersama Umno..walaun kena wala' lah

1 ulasan:

 1. Wala'

  Wala' yg akan JAHANNAM

  Benar2 JAHANNAM ke dasar JAHANNAM!


  Takde sapa2 yg waras akan kembali semula kdlm parti yg telah JAHANNAM!

  Yg terang2 JAHANNAM dipukul RIBUT!!

  Adakah sapa2 berani melawan RIBUT?

  RIBUT itu petunjuk TERANG dr Allah!  Dulu2..

  Zaman nabi2 dulu banjir, RIBUT taufan, petir, angin panas, gegaran gempa hanya & HANYA menghentam dan menhempap org2 KAFIR dgn jls TERANG secara khususnya!

  KUASA alam sprt yg diatas itu tidak & TIDAK pernah samaskali menimpa serta menghempap nabi2 wali2 dan org yg benar2 LURUS beriman kpd Allah...krn 'NAFAS' tasbih & tahmid seluruh makhluk2 dialam ini sentiasa berSATU serta LURUS suci se NAFAS dgn NAFAS org2 yg LURUS beriman terutama nabi2 serta wali2 NYA..


  Sekarang..

  Dan yg terbaru skali lebai2 hudud yg "mengaku" SERTA "prasan" sbg spesis yg paling beriman skali dinegara ini telah pon dihempas dan dihempap dgn "tepat" dan khusus oleh RIBUT sama sebijik yg tlh menghempap org2 KAFIR/musyrik/Yahudi/Nasrani dizaman dahulu!  Persoalannya..

  ..adakah kita masih was2 serta RAGU2 melihat hakikat HAKIKI siapakah sbnr2nya yg tlh mnjd KAFIR/musyrik/MURTAD didepan mata kita skrg dgn petunjuk RIBUT sbg makhluk ALLAH yg LURUS yg samaskali tidak pernah berdusta sejak dahulu itu?

  Adakah kita masih kliru was2 serta RAGU2 dek krn jubah sorban serta gelagat "budak2" yg berani kedepan mnjd IMAM semayang konon2 sgt khusyuk mnghafal ayat2 panjang utk tontonan dan kebanggaan...sdangkan ddlm bab hisab @ AUDIT harta sbg AMANAH trhdp ummah yg wajib di ISTIHAR mrk lah yg paling2 TAKUT skali, sbb HATI kecil mrk tahu bhw mrk itu adalah sbnr2 penCURI/pngKHIANAT yg tlh terikat berTuhankan dedak CURI hi hi hi..

  ..dan RIBUT itu tidak pernah buta trhdp penCURI2 itu sejak azali, sjak zaman dahulu lg wpun mrk itu brjubah bersorban serta konon2nya semayang Tahajjud TAK nah tinggal,, ttpi penCURI/pngKHIANAT itu tetap penCURI di"mata" RIBUT yg dpt melihat hakikat HAKIKI sbnr2 "akidah-mrk-yg-tlh-JAHANNAM-itu" dgn anugrah dr Allah!

  Jgn ler was2 dan RAGU2 lg dgn petunjuk drp RIBUT itu hendaknya..


  REPLY


  Anonymous3 May 2017 at 22:38

  Mrk asyik merancang nak meng'HUDUD org lain seolah2 mrk itu LURUS lg suci..

  Tiba2 Allah menghantar RIBUT dgn "tepat" utk meng'HUDUD mrk terlebih dahulu..


  ...krn mrk ada lah kepala FITNAH kepala uturn PONTENG khianat sedondon menCURI!

  ...mrk ini bukan & BUKANnya pewaris nabi! ttpi mrk ini adalah MUSUH sbnar, sbnr2 MUSUH kpd nabi2!!!

  TAK cukup kah lg RIBUT itu sbg BUKTI yg hakiki..

  BalasPadam